Reducerat pris! ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM Visa större

ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM

Ny produkt

3-Minuter Antirynkkräm

Mer detaljer

890 kr

-600 kr

1 490 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Har du provat många rynkkrämer för att bli av med rynkor men inte hittat något som fungerar? Då har vi en god nyhet till dig! Nu säljer vi en helt otrolig rynkkräm från New York som verkar inom tre minuter! Slösa inte pengar på laser och andra mycket dyra rynkbehandlingar innan du har testat vår anti-rynkkräm! Testa vår Erase 3 minuter anti-rynkkräm och få slät hud efter tre minuter! Besväras du av rynkor i pannan, rynkor runt munnen/på överläppen eller om du vill förbygga rynkor? Då har vi lösningen för dig! Smörj in dig och låt krämen verka i tre minuter och din skrovliga hud blir slät i 8 till 12 timmar!

Detta är enligt oss den bästa rynkkrämen på marknaden! Vi kallar den för ett ansiktslyft på tre minuter! Du har säkert läst om huskurer och tips mot rynkor utan att detta har gett dig färre rynkor? Pröva vår rynkkräm och bli övertygad! Erase 3 minuter facelift produceras i USA och är av mycket hög kvalitet. Åldrande hud, rynkor pga. rökning, stress osv. är ett stort problem för många. Nu kan du äntligen göra något åt det utan kirurgi eller laserbehandlingar! Bli kvitt dina rynkor idag du också!

Erase 3-minute wrinkle cream är designad för att fungera med även de mest känsliga hudtyperna. Prova produkten på armen först. På så sätt kommer du att veta om du kommer att få en reaktion, precis som alla kosmetiska produkter du skulle köpa.

Ingredients: Purified Water, Sodium Silicate, Magnesium Aluminium Silicate, Propylene Glycol, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Collagen, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Carbomer, Polysorbate 20, Retinol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM

ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM

3-Minuter Antirynkkräm