När du börjar använda vår ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM kommer din hud att kännas stram. Detta kommer att gå över efter hand. Produkten kommer att få din hud att bli som för 10 till 15 år sen och det tar lite tid för dina ansiktsnerver att anpassa sig till den nya formen. Efter att du har använt ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM några gånger kommer du inte att märka av detta längre. Till skillnad från andra produkter påverkar ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM inte muskelrörelser på något sätt. Titta i spegeln; rör ansiktet och du kommer att se att det ser helt normalt ut – bara mycket yngre!

Även om effekten varar i 8-10 timmar innan den börjar avta kan resultaten variera. Luftfuktighet, aktivitet – speciellt utomhus i solen om du svettas mycket och din hudtyp kan påverka, vare sig den är torr eller fet.

Vid långvarigt bruk kan du märka att huden börjar behålla sin nya struktur. Du kommer att märka en reduktion av rynkor och en utjämning av djupa rynkor om du använder ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM regelbundet.
Om du tar på för mycket kräm kommer du att få vita rester på huden. Du kan antingen täcka över detta med mineralsmink eller tvätta bort det och försöka på nytt med mindre kräm. Du kommer snart lära dig hur lite du behöver använda av krämen för att den ska vara effektiv och då kommer inte de vita resterna att uppstå.

Dessvärre kan du inte använda fuktighetskräm när du använder ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM.

Fuktighetskräm förstör effekten av krämen. Det finns vissa sätt att kringgå detta: Använd en mycket lätt fuktighetskräm 20 minuter innan du använder ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM eller använd endast fuktighetskräm på natten.

De flesta solkrämer är oljebaserade och de kan ta bort effekten av ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM.

Många make-up produkter är oljebaserade och kan därmed även de dämpa effekten av ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM.

Mineralbaserat smink går bra att använda. Prova om du inte har gjort det innan. De flesta tycker om den typen av smink.

ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM är vanligtvis mild mot känslig hud. Ett mycket litet antal av våra kunder har upplevt hudirritation efter applikation. Detta brukar gå över efter några gånger. Om inte, sluta att använda produkten.

Om du önskar att se många år yngre ut – ge ERASE 3- MINUTER RYNKKRÄM en chans! De flesta användare har inga problem över huvud taget och för de som får problem är de oftast övergående med de metoder som beskrivs ovan.

FRÅGOR OCH SVAR

Hur använder man ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM?
ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM är gjord för att tränga djupt in i ren hud. Det är viktigt att använda en god rengöringsprodukt för att försäkra sig om att all make-up, olja, solkräm och orenheter tas bort innan användning. Så att ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM kan tränga in i huden. Om det finns kvar fett eller sminkrester på huden kommer ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM INTE att fungera så effektivt som den kan.
Ett tunt lager ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM ska användas på hela ansiktet. Massera försiktigt in krämen i huden men massera inte tills huden blir helt torr. Låt ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM torka. När den torkar kommer huden att dra sig samman och stramas upp. Om det bildas en vit hinna betyder det att det har använts för mycket kräm. Torka försiktigt bort överskottet med en fuktig handduk och försök på nytt. Om du befinner dig i ett varmt rum och svettas mycket, försök att förflytta dig till en svalare plats så att krämen kan torka fortare. Ju fortare krämen torkar desto mer dramatisk effekt. Använd gärna en hårfön med kalluftsfunktion.

Kan ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM användas över smink och solkräm?
ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM är gjord för att användas på ren och torr hud. Efter att krämen har torkat och önskat resultat har uppnåtts så rekommenderar vi en mineralbaserad make-up. Du kan ha haft solkräm på huden fram till 30 minuter innan du använder ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM.

Är lyftet som ERASE 3-MINUTER RYNKKRÄM ger permanent?

Nej. Däremot har huden ett minne. Om du tex får sovrynkor efter kudden så tar det en stund innan huden får tillbaka sin vanliga struktur. Om huden upprepade gånger får uppleva ett lyft kommer den till slut att behålla en del av sin nya, ungdomliga struktur.

Är ERASE 3-MINUTER säkert att använda i ansiktet?
Ja. Den är även bra för ansiktet. Besväras du av rynkor i ansiktet vid ögonen, i pannan, runt munnen och på överläppen är det här produkten för dig. ERASE 3-MINUTER produceras under kontrollerade former av certifierade, utbildade kemister och farmaceuter. Den utformas enligt offentliga standarder och licensieras bland annat av FDA, EPA och andra kontrollorgan.

Hur länge håller en flaska ERASE 3-MINUTER FYNKKRÄM?
Om du använder den över hela ansiktet varje dag kan du förvänta dig att en förpackning räcker i tre till fyra veckor. Men om du bara använder den på problemområden eller vid speciella anledningar kan den räcka länge. Hållbarheten är två år. Om du har haft förpackningen stående oanvänd en tid så skaka den innan användning. Krämen kan stelna av kyla. Om det händer så värm upp den försiktigt i varmt vatten tills den mjuknar och skaka om ordentligt innan användning.

Kommer effekten att avta gradvis?
Ja, men du kan gärna applicera lite mer kräm om du behöver en uppfräschning. Upprepad användning är inte skadligt för huden. Det kommer tvärtom att hjälpa huden att behålla sin nya form. Eller egentligen den form huden hade för några år sen.